Vakantiehuis Sauerland

Vakantiehuis huren in Sauerland

​Aan de rand van Willingen in Sauerland, gunstig gelegen ten opzichte van de wandelroutes, pistes en andere voorzieningen, vormt ons Vakantiehuis in Willingen een ideaal vertrekpunt voor een heerlijk weekendje weg of (winter)sportvakantie, in ieder seizoen. U wandelt of fietst vanuit het vakantiehuisje zo de natuur in.

Willingen gelegen in het Hoch Sauerland is een vakantiebestemming met vele gezichten. Wandelaars, wintersporters,wellnessliefhebbers en andere genieters komen ruimschoots aan hun trekken in en rond dit bij de Duitsers zeer geliefde dorp.

Ook steeds meer Nederlanders ontdekken de vele mogelijkheden van Willingen, vaak ten koste van het soms overvolle Winterberg.

Naast de vele mogelijkheden outdoors in alle jaargetijden (wandelen, nordic walking, mountainbiken, toerfietsen, langlaufen, skieen, boarden, zwemmen, zeilen, roeien, etc.) zijn er ook binnenshuis geweldig veel aantrekkelijke mogelijkheden tot vermaak (o.a. winkels, restaurants, kroegjes, ijsbaan, klimwand, tropisch zwemparadijs, bioscoop).
Bouw en ontwerp: We Are Konzept | internetbureau