Referenties

Familie Geurts - van Dooremalen
Wij vonden het er echt helemaal super.
Hartstikke ruim, mooi appartement.
 
Zeer maar dan ook echt zeer vriendelijk geholpen door de eigenaren, je voelde je er ook echt gelijk thuis.
Mooie ligging, je zit zo in het centrum, en bij de bergen en lift.
 
Echt ik raad iedereen dit appartement aan, je zit er gewoon super.
Wij weten in ieder geval zeker als wij weer die richting in gaan, gaan we niet naar WInterbergen maar zeker terug naar Willingen boeken wij weer bij deze vriendelijke en erg gastvrije mensen.
 
Nogmaals super bedankt voor de super leuke tijd die wij daar bij jullie hebben gehad.

Jan en Elly van Oostveen
Prachtig onderkomen met fantastisch uitzicht. Wij zijn met 2 gezinnen geweest (9 personen) en hebben het super gehad. Dit appartement biedt alles ineen : het gezellige centrum van Willingen is op loopafstand en de rustgevende bossen grenzen aan de eigen achterdeur. Het huis is opgedeeld in 2 verdiepingen : boven erg modern en prachtig afgewerkt, beneden is de typisch gezellige Duitse sfeer bewaard gebleven. Elke verdieping heeft zijn eigen badkamer, wc en douche / bad en dat is erg praktisch voor grotere gezelschappen. Het huis is van alle gemakken voorzien en compleet ingericht en de eigenaren zijn zeer vriendelijk. Een echte aanrader en wij komen hier zeker terug!! Jan en Elly van Oostveen.

Hans en Thea Lindemans & kids
Lieve Edwin en Emmy ,
Erg bedankt voor het fijne weekend dat we met ons gezin hebben gehad en voor jullie gastvrijheid. Jullie hebben een geweldig leuk,
gezellig en mooi onderkomen met een prachtig uitzicht. Wat een luxe dat je via de achterdeur gelijk het bos in loopt, heerlijk wandelen met de hond.
We komen zeker terug.
Groetjes Hans en Thea Lindemans & kids ( en een poot van Bas).

Familie M. Dekker
Wij waren zeer tevreden over het verblijf in huize Robine in Schwalefeld. Zeer compleet ingericht met alle denkbare keukengerei.
Zelfs koffie en thee waren aanwezig! Korte afstand tot het dorp en piste van Willingen. 
Zeker voor herhaling vatbaar, wellicht ook in de zomer.

Familie van Zuijlen
We hebben hier een weekend mogen genieten! Erg mooi uitzicht en super gezellig ingericht! Het stadje zelf ook erg gezellig! Zeker voor herhaling vatbaar!

Bouw en ontwerp: We Are Konzept | internetbureau