Huisregels & Tips Haus Robine

Aankomst en vertrek

Weekend
Aankomst vrijdag vanaf 15:00 uur
Vertrek uiterlijk maandag 11:00 uur

Midweek
Aankomst maandag vanaf 15:00 uur
Vertrek uiterlijk vrijdag vanaf 11:00 uur

Week
Aankomst zaterdag vanaf 15:00 uur 
Vertrek uiterlijk zaterdag 11:00 uur 

Sleutels bevinden zich in de sleutelsave naast de deur van het appartement. De code die nodig is om de sleutelsave te openen wordt tevoren, na ontvangst van de huurpenningen aan huurder worden medegedeeld. Bij vertrek dienen de sleutels wederom in de sleutelsave, afgesloten, achtergelaten te worden.

 

Algemene huisregels

Wij verzoeken u vriendelijk de woning met veel respect te behandelen. U bent gebonden zich te houden aan de huisregels. Het niet naleven van één of meerdere regels zal helaas tot gevolg hebben dat niet de (complete) borg zal worden geretourneerd.


- AANKOMST : parkeren kunt op de daarvoor beschikbare parkeerplaatsen onderaan het appartement. U kunt via de trap de voordeur van het appartement bereiken (deze bevindt zich rechts van de trap / weg omhoog). Onderaan de trap bevindt zich een schakelaar om verlichting aan te zetten. TIP : leg een zaklamp in de wagen. Het kan vroeg donker worden.

- INVENTARISLIJST : controleer bij aanvang a.u.b. de inventarislijst. Mocht iets van deze lijst ontbreken of onherstelbaar zijn beschadigd dan gaarne dit z.s.m. doorgeven.

- WIFICODE : Password842

- Downloaden/uploaden van films en muziek is niet toegestaan via illegale websites zoals popcorntime , piratebay ect. In Duitsland staan er hoge boetes voor. Deze zijn voor rekening van de huurder en NIET voor de verhuurder.

- NOODNUMER: 112

- Huisarts
Gemeinschaftspraxis Dr. Bender, Dr. Flake, Hr. Woywood Neuer Weg 7 34508 Willingen Tel. (05632) 69999 + 6576 + 69224

- Apotheek
Briloner Str. 19
34508 Willingen
Tel. (05632) 98940

- Tandarts
Waldeckerstasse 18
34508 Willingen
Tel. 04956 32968310

- Supermarkt Schwalefeld (elke dag verse broodjes) Frau Engelhard van "Der Lebensmittel Punkt"
Ze zijn geopend van ma-za van 7.30 uur tot 12.30 uur.
Op vrijdag ook nog van 15.00-18.00 uur. Zondag van 7.30 tot 10.00 uur.

- Pinautomaat (naast Supermarkt) : op ca. 300 meter van appartement.

- 2 Groten supermarkten zoals de Rewe en de Lidl vindt u op 2 km afstand in Willingen.

- Taxi Sinemus
Tel. 05632 6504

- Restaurant Gobel Schwalefeld
​Tel. 05632-6247

- Roken binnenshuis is niet toegestaan.

- Drugs zijn niet toegestaan en wees matig met alcohol .

- Skischoenen niet in het appartement dragen (beneden in het gebouw is een skiruimte).

- Barbecueën is alleen toegestaan op reeds aanwezige barbecue die bij het appartement hoort en zich op het balkon bevindt. Er mogen geen vetvlekken of andere vlekken worden achtergelaten. Rooster en BBQ schoon achter laten. Open vuur is zowel in de woning als op het balkon niet toegestaan.

- Om verstoppingen te voorkomen is het doorspoelen van zaken die niet in een toilet horen niet toegestaan.

- Honden mogen niet in de slaapvertrekken en / of op de zitmeubels. U zorgt ervoor dat de hond geen overlast bezorgt door overmatig geblaf. Voor uw vertrek moet u zorg dragen dat hondenharen verwijderd zijn, het huis geurvrij is en dat overige vervuilingen verholpen zijn. Andere huisdieren dan honden zijn niet toegestaan.

- Vuilnis en lege flessen, papier dient u te deponeren in de daarvoor bestemde grijze en groene,gele container bakken onderaan het appartement bij de parkeerplaats .

- Rookmelder :Wat te doen wanneer als deze afgaat met loosalarm ? Midden op de functieknop van de rookmelder rookmelder drukken.

- Douchen : er bevinden zich 2 douches in het appartement. De douche op de bovenste verdieping staat op de stand “economisch” geschikt voor 2 á 3 warme douches achtereen. Indien meerdere personen zich achtereen willen douchen dan kan de “knop” naar rechts worden gedraaid. Na (eventueel) intensief gebruik de stand weer terugzetten op economisch.

- Verlichting : er bevinden zich meerdere “peertjes” en fittingen voor alle in het appartement aanwezige verlichting in de bovenste lade van de kast op de gang.

- Wassen en drogen : een wasmachine bevindt zich op de badkamer van de begane grond. De droger staat onder de trap. Eventueel kunt u kleding e.d. ook drogen op het drooghek dan wel op de balkonrand.

- Keuken : de keuken is voorzien van een (combi)over, het fornuis is keramisch (denk a.u.b. aan het weer terugschakelen naar de 0 stand), en de (staande) koelkast is voorzien van een vriesvak. Bij vertrek de koelkast a.u.b. leeg achterlaten op stand 0 en de deur open.

- TOT SLOT : de nabije omgeving van Schwalefeld / Willingen biedt vele mogelijkheden tot vertier en ontspanning en vele uitgaansgelegenheden. Op onze website vindt u meer informatie hierover.

 
Wij wensen U een heel fijn verblijf in Haus Robine!
Bouw en ontwerp: We Are Konzept | internetbureau